Uppdaterat

TwinDogs

Uppdateringar

*2019**2019-10-01 mer fina röntgen resultat finns under B-kullen, Ännu mer fina tävlingsresultat från vår resan neråt landet till Eslöv och över till Danmark titta under Tävlings Resultat


*2019-09-15 Nu var det länge sedan sidan blev updaterad ber så mycket om ursäkt för detta.

men så kan det bli när man är ute och tävlar i utställningsringarna varje ledig dag. men det gör inte så mycket när det går bra för våra hemahundar och valpköpares hundar! vilka framgångar vi haft så här långt i år! Stort Tack till er alla! Utan er kära valpköpare så skulle det inte vara möjligt :-)

Två ur B-kullen är röntgade med bästa resultat gå in och kicka under B-kullen. otroligt fina utställnings Resultat är updaterat.

och äntligen har vi fått igång vårat bildspel på framsidan, som den har krånglat...*2019-07-14 Lite sen uppdatering med många nya fina tävlings resultat! och nya fast lite gamla bilder på valparna ur D-kullen, kommer updateras inom kort med mer aktuella bilder. de har även fått sina kennelnamn, och snart så är det också klart var de kommer att flytta om 2 veckor... Sedan har första röntgen och patella resultatet kommit på en ur B-kullen och det är våran Kira som gick igenom med bästa resultat se mer på Kiras sida :-)


*2019-07-01 Många fina Utställnings Resultat!!


*2019-06-11 Nya bilder på D-kullen som idag blir 1 vecka =)


*2019-06-09 Härliga resultat från Märsta 8/6, Loppan och Sid Twin Dogs första egenuppfödda Svenska Utställnings Champions!! Se mer på tävlingsreultat.

Ny bilder och titel på Loppan`s sida.*2019-06-04 D-kullen är född och fått en egen sida.


*2019-06-02 Utställningsresultat är updaterat med fina resultat från Eurasier Speciallen och Norrköping Dog Show,

Lite bilder finns från specialen under Aktiviteter& Träffar

sedan är det updaterat lite smått och gott *2019-05-05 Valpar- Jojo är parad med Gizmo, Resultat- Malmö 31/3, Minnessidan- Våran älskade Dajka har lämnat oss.*2019-03-17 vi har haft en liten träff/ringträning och alla var jätteduktiga, det kommer bli så skoj att se dem in action den 6 april i Mjölby! så nu finns det bilder utlagda under Aktiviteter/Träffar från denna trevliga dag! sedan har det updaterats med nya bilder på vissa av valparna från B- och C-kullen de växer och utvecklas så fint.*2019-03-10 Nya utställningsresultat updaterat med årets försat utställning, och vilken dag vi hade med kanon resultat på ALLA våra hundar! Bästa födelsedagen ever!

Ett extra stort GRATTIS till Sid´s matte för hans fina resultat och även ett Tack för att vi fick hundnappa honom :-)

det har även updaterats lite på B-kullens och A-kullens sida, och även på Kiras, Ullis och Flys egna sidor*2019-02-17 lite nya kort på valparna i B-kullen som nu blivit hela 8månader, vart tar tiden vägen. Vi har även haft en träff den 17/2 och även om det var dåligt väder blev en trevlig och rolig träff. Så roligt att så många kom! och även roligt att få träffa Ellie som åkte med sin familj från Öland för att vara med! Så roligt att se vilken vacker dam hon har blivit! Så nu invigde vi våran nya sida som heter Aktiviteter/Träffar, gå in och kolla på alla busbilder ;-) Ska försöka uppdatera med mer aktuella bilder på alla i B- och C-kullen allt eftersom.